Fotografske usluge

Vjenčanje branefoto Banja Luka

Fotografisanje vjenčanja

Vrijeme je za vjenčanje. Nešto novo, nešto lijepo, radost i sreća za dvoje zaljubljenih i njihove najbliže.

Od mene možete očekivati počev od podrške i planiranja Vašeg velikog dana, preko profesionalnog odnosa i  opuštenog pristupa u toku fotografisanja do završnog materijala koji će Vam probuditi najljepše emocije!

Fotografije će vas uvijek vratiti i podsjetiti na Vaše vjenčanje te pružiti priliku da ga ponovo doživite.


Fotograf vjenčanja Linz

The best of!

U ovoj galeriji su izdvojene neke od fotografija sa različitih vjenčanja.

Za Vaš poseban dan potrudite se da budete dobro raspoloženi, nasmijani, srećni i ta emocija će se prenijeti na druge ljude, atmosferu a na kraju i na samu fotografiju. Priuštite i vi sebi nezaboravne fotografije!


Fotograf vjenčanja Banja Luka

Detalji sa vjenčanja

Jedan od najbitnijih motiva za fotografisanje u toku vjenčanja za mene predstavljaju detalji.

Fotografije snimljene iz neposredne blizine kao i fokus na ne tako važne stvari u postprodukciji dopunjuju priču i atmosferu, te ukupan vizuelni doživljaj vašeg vjenčanja!

Doživite sitnice koje život znače!


Dječiji fotograf Banja Luka

Dječija fotografija

Dijete je najljepši dar koji supružnici mogu dobiti. Djeca odrastaju iz dana u dan i jedini dokaz da je mali čovjek postao veliki su fotografije. Fotografisanje rođendana, krštenja ili neobavezne porodične šetnje u parku je prelijepo iskustvo za mene kao fotografa. Dječija fotografija zauzima posebno mjesto u svakom foto albumu.


Portret Fotograf Banja Luka

Fotografisanje portreta

Bliži se matura, osamnaesti rođendan ili jednostavno želite da imate portret voljene osobe koji će krasitinzidove vašeg doma? Sve što treba su malo slobodnog vremena, dobro raspoloženje, vedar osmijeh i svi uslovi su tu!

Portreti nam reprezentuju ljude onakvim kakvim zaista jesu i zauvijek čuvaju uspomenu na njih.


Hram Hrista Spasitelj Banja Luka

Creative/Razno

Razlog zapravo zbog kojeg i jesam fotograf je taj što pomoću fotoaparata mogu da istražujem i prikažem svijet na fotografijama onako kako ga ja vidim, potpuno slobodno i jedinstveno. Razni i nepresušni motivi, kreativnost kojoj je samo nebo granica jednostavno me je uzelo pod svoje. Gdje god da krenem fotoaparat je uz mene.

Telefon

065607158

Ostanimo u kontaktu!

Sva prava zadržana. Web dizajn: IT Expert