Fotografske Usluge

 

Fotografisanje Vjenčanja

Vrijeme je za vjenčanje. Nešto novo, nešto lijepo, radost i sreća za dvoje zaljubljenih i njihove najbliže. Ja sam tu, kao fotograf vjenčanja, da zabilježim sve trenutke i lijepe momente te ih sačuvam od zaborava. Fotografije ce Vas uvijek vratiti i podsjetiti na Vaš poseban dan i pruziti priliku da ga ponovo doživite.
Kontaktirajte Fotografa

 


 

Dječija Fotografija

Dijete je najljepši dar koji roditelji mogu dobiti. Ono odrasta iz dana u dan i jedini dokaz da je mali čovjek postao veliki su slike. Fotografisanje rodjendana, krštenja ili neobavezne šetnje u parku sa roditeljima je prelijepo iskustvo za mene kao fotografa. Dječija fotografija zauzima posebno mjesto u svakom foto albumu.
Kontaktirajte Fotografa

 


 

Fotografisanje Portreta

Bliži se matura, osamnaesti rodjendan ili jednostavno želite da imate portret voljene osobe koji ce krasiti zidove vašeg doma? Sve što treba su malo slobodnog vremena, dobro raspoloženje, vedar osmijeh i svi uslovi su tu! Portreti nam reprezentuju ljude onakvim kakvim zaista jesu i zauvijek čuvaju uspomenu na njih.
Kontaktirajte Fotografa

 


 

Creative/Razno

Razlog zapravo zbog kojeg i jesam fotograf je taj što uz pomoć fotoaparata mogu da istražujem i prikažem svijet na fotografijama onako kako ga ja vidim, potpuno slobodno i jedinstveno. Razni i nepresušni motivi, kreativnost kojoj je samo nebo granica me je jednostavno uzela pod svoje. Gdje god da krenem fotoaparat je uz mene.
Kontaktirajte Fotografa